Over ons

Over ons

Bekey International (in 1975 opgericht als Bekey Agenturen) is al jaren een begrip op de internationale markt. Bekey produceert en handelt in gezaagd hout en houtproducten. Van boomstam tot vloerdeel.

Bekey International handelt zowel in gezaagd hout als in halffabricaten, zoals oa. eiken en noten toplagen voor de parketindustrie. Tevens levert Bekey diverse soorten vloerdelen.

 
Bekey Internationaal is al 30 jaar wereldwijd actief op de internationale markt. De kracht van Bekey International is het enorme grote netwerk en houtkennis.
 

Wereldwijde import en export

 

Houthandel tussen Oekraïne en Bekey
Houthandel tussen Saoedi-Arabië en Bekey
Houthandel tussen Indonesië en Bekey
Houthandel tussen China en Bekey

 

Geschiedenis

De directeur van Bekey International, Michael van den Berg (1968), is getrouwd en heeft 2 kinderen. In 1990 studeerde hij af aan de NHLA-school in Memphis Tennessee als “Lumberinspector”. Hij werkte tevens bij diverse houtexporteurs en houtzagerijen in de VS en Canada om meer ervaring op te doen in de houtindustrie. Sinds 1990 heeft hij veel kennis in Europa en het Midden-Oosten opgedaan tijdens zijn werk bij zijn vaders houtbedrijf HOLLAND TIMBER en EURO TIMBER.